Your Choice Catering

Zelf een buffet samenstellen

Zelf een buffet samenstellen

Completely Your Choice – Stel uw eigen menu samen

Stel uw eigen buffet samen uit de onderstaande gerechten. Verstandig is uit te gaan van plusminus 7 gerechten met garneringen waaronder een combinatie van vlees, vis en vegetarisch. Vervolgens kunt u ons mailen of bellen voor een prijsopgave.

Vanaf € 15,00 per persoon heeft u al een heerlijk buffet. Voor groepen vanaf 200 pers. mooie korting.

Al onze buffetten kunnen geleverd worden vanaf 50 personen óf

vanaf €1000,00

Altijd inclusief borden, bestek, servetten, buffettafel en stretch design tafelrok.

Budget Buffet

€ 15,00 – € 17,50 per persoon

  • Kartoffel Salade evt. met garnering
  • Huzaren Salade evt. met garnering
  • Waldorf Salade evt. met garnering
  • Rundvlees Salade evt. met garnering
  • Zalm Salade evt. met garnering
  • Tonijn Salade evt met garnering
  • Noorse Garnalen Salade evt. met garnering
  • Rauwkost plateau met uien dipsaus
  • Toscaanse Sla met pijnboompitten, mozzarella, chorizo
  • Griekse Pasta Salade met paprika, feta en olijven
  • Italiaanse Tomaten Salade met basilicum, feta
  • Meloen met Ardennerham
  • Kaasplateau met Hollandse- en Franse kazen
  • Paté Plateau met 3 soorten paté
  • Haring Plateau met uitjes
  • Tapenade van olijven
  • Gemarineerde Champignons

Warme gerechten

  • Warme Beenham
  • Gemarineerde Kipvleugeltjes
  • Varkenssaté met pindasaus
  • Gehaktballetjes in thaise tomatensaus
  • Warme penne pasta met pesto mayonaise en gerookte zalm
  • Pommes Gratin
  • Warme Broccoli Quiche

Party Buffet

€ 17,50 – € 25,00 per persoon

  • Hollandse Garnalen Salade met garnering
  • Oesters Fine Cru
  • Gepocheerde Zalm in zijn geheel opgediend met gerookte zalm, gerookte paling en forel
  • Terrine van diverse vissoorten
  • Eendelevermousse
  • Patrijs-, parelhoen- en reepaté
  • Plateau met diverse Spaanse– en Italiaanse worstsoorten
  • Gemengde Sla met rucola en dressing van truffelolie
  • Diverse Franse– Hollandse kazen
  • Tapenade van zongedroogde tomaten

Warm

  • Warme Beenham in cognac en bruine suiker
  • Marokkaans gekruide kipfilet
  • Gebraden Lamsbout met mint
  • Tilapia op Indonesische wijze bereid met sereh en limoenblaadjes
  • Paëlla
  • Zeewolf in thaise tomatensaus
  • Warme Garnalenspiesjes
  • Wilde rijst en gebakken oesterzwammen

Fijnproevers Buffet

Vanaf € 25,00 p.p. — prijs op aanvraag

  • Kreeftenbisque
  • Gekookte Kreeft plateau geserveerd met langoustines en rivierkreeftjes
  • Gebakken Zeeduivel in een witte wijn/ kerrie saus
  • Black Tiger Garnalen in knoflook gebakken (ter plekke bereid)
  • Gebakken Tonijnbiefstuk (ter plekke bereid)
  • Coquilles met een lichte mosterd saus (ter plekke bereid)
  • Gebakken Eendelever in portsaus (ter plekke bereid)
  • Gebakken Ossenhaas met portsaus (ter plekke bereid)
  • Plateau met huisgemaakte Eendeleverpaté
  • Gebakken Lamsracks in rozemarijn en knoflook(ter plekke bereid)
  • Runder Carpaccio met tête de moine kaas en pijnboompitten
  • Gebakken geitenkaasje met honing en tijm
  • Verrassingsbordje met 3 gerechtjes
Prijzen zijn inclusief b.t.w. Kosten voor dit buffet zijn op aanvraag.