Your Choice Catering logo

Your Choice Catering Barneveld

Your Choice Catering

Een cateraar in Barneveld nodig voor uw receptie? Your Choice Catering Barneveld is wat u zoekt! Bekijk onze mogelijkheden en regel uw receptie snel online!

Your Choice Catering is de partner bij uitstek voor uw catering wat betreft variërende buffetten, walking dinners, private dinners, recepties, bedrijfscatering & drankarrangementen.

  • 100% ambachtelijk vlees, vis en verse ingrediënten.
  • Scherpe All-in prijzen!
Offerte aanvragen

Your Choice Catering Barneveld • Albert Plesmanstraat 78 • 3772 MN Barneveld • 0342-744032

Catering Barneveld

Binnenkort een bedrijfsfeestje of staat er een belangrijk diner op de planning? Your Choice Catering neemt graag deze zorgen uit uw handen. Wij verrassen uw gasten met een heerlijk en spectaculair diner. Door ons ruime assortiment aan producten kunnen wij dit garanderen voor u. Your Choice Catering is een landelijke cateraar die veel actief is rondom Barneveld. Wij zijn betrokken met onze omgeving en bieden daarom de mogelijkheid om streekproducten te bestellen indien gewenst. Dit moet van te voren wel worden afgesproken.

Voor ieder budget toegankelijk

Geen feest wat er gegeven wordt is hetzelfde. Voor ieder feest bedenken we een creatieve oplossing die toegankelijk is voor ieder budget. Sommige mensen hebben nou eenmaal meer te besteden dan anderen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij met deze originele oplossingen komen. Wilt u meer informatie over de prijzen of de eventuele mogelijkheden bespreken? Neem dan is contact op met via 0342-744032. Wij helpen u graag verder en bespreken de mogelijkheden met u.

Full-service catering

Wij bieden full-service catering voor particulier en zakelijk. Of u nou een complete bar met aankleding of alleen wat statafels huren, wij proberen met creatieve oplossingen te komen voor de perfecte catering. Ons assortiment bevat onder andere: servies, glaswerk, buffettafels, bestek en dranktafels. Wij zijn geen partyverhuur organisatie maar een party- en event cateringbedrijf. Het materiaal wordt alleen verhuurd met de bijkomende catering. Samen zorgen we ervoor dat uw feest of evenement aan al uw wensen voldoet.

Verse producten

Wij vinden het essentieel dat het eten met verse producten wordt bereid. Bij onze catering Barneveld kunnen de gerechten ter plekke voor u klaar gemaakt worden. Daarnaast zoeken onze koks veel interactie met uw gasten. Ze willen graag op een leuke manier over de gerechten vertellen. De streekproducten zijn onlangs toegevoegd aan ons assortiment. Ook kunnen er biologische gerechten worden klaar gemaakt. Dat ligt net aan uw behoefte. Samen regelen wij de perfecte catering voor uw gasten zonder dat u zich ergens zorgen over te maken. Heerlijk toch?

Contact opnemen

Ben u op zoek naar catering waar we uw gasten spectaculair verassen met een heerlijke catering? Neem dan contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden zonder dat u ergens aan vast zit. Wij kijken uit naar een eventuele samenwerking.

Met culinaire groet,

Eric de Josselin de Jong