Huwelijk

Culinair huwelijk

De mooiste dag van je leven moet natuurlijk een onvergetelijke dag worden voor jullie zelf en voor jullie familie en vrienden. Een spetterend feest dat iedereen zich herinnert als hèt feest van het jaar! Trouwen op je blote voeten op het strand. Of wil je liever de romantiek van een kasteel, met lakeien die je gasten ontvangen? Wat je ook wenst, bruiloften zijn iets heel persoonlijks. Zo ook Your Choice Catering!

Mogelijkheden catering huwelijk

Wij staan voor persoonlijke benadering. Ook catering is iets heel persoonlijks. Daarom is het belangrijk dat er een klik is. Zeker voor jouw meest speciale dag. Allereerst maken we een persoonlijke afspraak om al jullie wensen door te nemen en op papier te zetten.

Wij kunnen in alles voorzien: locatie, aankleding, entertainment en natuurlijk heerlijk eten. Dus nu gaat het om wat jullie willen: welke locatie, meubels, kleuren, muziek, een live band of een DJ, wat voor bloemstukken, ballonnen, springkussen voor de kinderen, entertainment en ga zo maar door.

En dan de culinaire invulling: welke hapjes willen jullie geserveerd hebben tijdens de receptie? En het diner? Toch ook weer een hoogtepunt op deze zo drukke dag. Iedereen zittend aan tafels en dan een heerlijk buffet of juist een 4- of 5 gangen menu, of kies je voor een walking dinner: een simpel maar uiterst doeltreffend concept. Elk kwartier worden de lekkerste culinaire gerechten geserveerd aan statafels. Doordat alle gasten staan geeft dit jullie juist de vrijheid om je gemakkelijk te verplaatsen en met iedereen gezellig bij te kletsen. De lekkere culinaire gerechten staan garant voor een heerlijk diner.

Vanaf € 40,00 per persoon heeft u al catering bij een bruiloft.

Altijd inclusief borden, bestek, servetten, buffettafel en stretch design tafelrok.
Bruiloft catering
Prijzen zijn inclusief b.t.w. Kosten voor bruiloften zijn op aanvraag.
Ik zoek ook een trouwlocatie >