Your Choice Team

Your Choice Catering is door de uitstekende kwaliteit van de producten, onze excellente service en met name door onze flexibiliteit en creativiteit, uitgegroeid tot een landelijk opererend catering bedrijf.

Wij zijn er voor klein en groot publiek

We hebben veel ervaring in het organiseren van feesten voor grote groepen. Zo zijn we in juni 2012 gevraagd om de catering te verzorgen ter gelegenheid van het 60-jarig regeerjubileum van de Britse Koningin op de UK Ambassade residentie in Den Haag. Dit was toch wel een kroon op ons werk. Het is trouwens een geweldig feest geworden voor de ruim 500 prominente gasten. Maar ja, niet iedereen is koning of koningin, al willen we allemaal wel eens zo in de watten worden gelegd. Bij Your Choice Catering mag u dan ook verwachten dat u vorstelijk wordt behandeld.

Iedere dag wordt door ons team van koks en partymanagers gewerkt aan culinaire vernieuwende ontwikkelingen. Hier worden ook de beste ideeën geboren. Dit houdt ons scherp, vernieuwend en innovatief.

Voor ieder budget toegankelijk

Geen feest is hetzelfde en voor ieder budget bedenken we samen een creatieve oplossing. Of u nu een groot of een klein budget heeft, onze veelzijdigheid en ervaring maken dat we met originele ideeën komen die passen binnen uw budget. Samen met u nemen we graag de tijd om tot leuke ideeën te komen, zodat we voor u het perfecte feest kunnen verzorgen tegen de beste prijs.

Je staat er nooit alleen voor

Wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk, immers ieder feest en elke catering is persoonlijk. Een feest wordt pas een echt groot succes als wij precies weten wat uw wensen zijn. Daarom bieden we bijvoorbeeld een bruidspaar altijd een proefdiner aan.

Mocht u zelf geen geschikte locatie hebben, dan kunnen wij u ook daarbij de helpende hand bieden. Wij kunnen uw catering verzorgen van 15 tot 4000 personen.