Your Choice Catering logo

Catering Amersfoort

Your Choice Catering

Your Choice Catering

Bedrijfscatering Amersfoort. Niet alleen voor feesten en partijen kunt u aankloppen bij Your Choice Catering, maar ook voor alle vormen van bedrijfscatering.

Your Choice Catering is de partner bij uitstek voor uw catering wat betreft variërende buffetten, walking dinners, private dinners, recepties, bedrijfscatering & drankarrangementen.

  • 100% ambachtelijk vlees, vis en verse ingrediënten.
  • Scherpe All-in prijzen!
Offerte aanvragen

Your Choice Catering Amersfoort • Cobolweg 20 • 3821 BJ Amersfoort • 033-2076004

Catering Amersfoort

U heeft vast een feest, een zakelijk event of een bedrijfsjubileum op de planning staan, anders was u niet op onze website terechtgekomen. En daarmee heeft u helemaal in de roos geschoten! Met Your Choice Catering Amersfoort bent u verzekerd van een groot assortiment aan cateringconcepten en van perfecte service. Wij kunnen u van dienst zijn op elk vlak: van het eten en de drankjes tot en met de materialen en het entertainment. U zegt het maar, er is niet veel waar wij niet voor kunnen zorgen. Vanaf het allereerste contact tot en met afhalen van de vuile vaat, Your Choice Catering Amersfoort maakt ook van uw feest een meer dan geslaagd evenement.

Persoonlijk, met zorg en aandacht

Catering Amersfoort heeft bovenstaande kernwaarden hoog in het vaandel staan. Zonder die eigenschappen hadden wij namelijk niet de service kunnen verlenen die wij graag willen bieden aan onze klanten. Ieder feest en elk event zetten wij ons voor de volle honderd procent in om er een succesvolle en aangename gebeurtenis van te maken. En dat we daarin slagen,  mag blijken uit de vele positieve reacties die wij krijgen van onze klanten. Catering, styling, entertainment, materialen, u noemt het maar op, wij hebben het voor u. Met zorgvuldigheid en maatwerk onderscheiden wij ons van alle andere cateringbedrijven, zodat er niets mis kan gaan. Dat betekent dat u geen stress hoeft te hebben en u niet wakker hoeft te liggen over de vraag of alles goed geregeld is. Van dat laatste kunt u gewoon uitgaan, daar staan ons vakmanschap en onze expertise garant voor. En had u misschien graag meer informatie over bedrijfscatering? Ook dat is een cateringconcept dat wij in ons aanbod hebben. Of u nu af en toe een broodje wilt of elke dag een compleet uitgerust bedrijfsrestaurant, alles kan. De afspraken die wij met elkaar maken, zijn voor ons Amersfoortd. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen, zoals u dat van een professioneel bedrijf als het onze mag verwachten.

Korte lijnen en transparantie

Your Choice Catering Amersfoort houdt er korte lijntjes en transparante communicatie op na. Niet alleen over onze manier van werken, maar ook over de tarieven die wij hanteren. We zullen u niet confronteren met onverwacht hoge facturen, omdat u vooraf altijd precies weet wat u gaat betalen. Beloftes en afspraken komen wij zonder uitzondering na. Uw keuze voor Your Choice Catering Amersfoort is een keuze voor vertrouwd en eerlijk maatwerk. Wij laten niets aan het toeval over en laten nergens losse eindjes liggen. Wij regelen alles op uw manier en denken creatief en flexibel met u mee. Neem vandaag nog contact met ons op en wees verrast over onze uitgebreide mogelijkheden.

Bedrijfscatering Amersfoort – bijdrage aan een gezonde levensstijl

Your Choice Catering Amersfoort is niet alleen van de feesten en partijen. We zijn ook bedreven in bedrijfscatering. Wij dragen – samen met u – graag bij aan een gezonde levensstijl van uw medewerkers door te zorgen voor een gevarieerd aanbod. Dat gaat van een incidenteel broodje tussen de middag, tot en met een volledig uitgerust bedrijfsrestaurant waar men zelfs de warme maaltijd kan nuttigen. De omvang van uw bedrijf of instelling is daarbij niet van belang, van 50 tot 500 mensen, wij vertellen u graag over de uitgebreide mogelijkheden.

Contact opnemen?

Aarzel niet om contact op te nemen met al uw vragen. Wij nemen alle tijd voor u zonder dat u ergens toe verplicht wordt. Misschien spreken we elkaar al snel!

Met culinaire groet,

Eric de Josselin de Jong