Your Choice Catering logo

Your Choice Catering Utrecht

Your Choice Catering

Een ruim assortiment van de mooiste buffetten voor uw evenement! Your Choice Catering Utrecht heeft voor ieder evenement een geschikt buffet!

Your Choice Catering is de partner bij uitstek voor uw catering wat betreft variërende buffetten, walking dinners, private dinners, recepties, bedrijfscatering & drankarrangementen.

  • 100% ambachtelijk vlees, vis en verse ingrediënten.
  • Scherpe All-in prijzen!
Offerte aanvragen

Your Choice Catering Utrecht • Vleutenseweg 552 • 3532 HZ Utrecht • 030-2374052

Catering Utrecht

Binnenkort een zakelijke bedrijfsborrel, feest of een jubileum met uw bedrijf? Iedereen heeft daar natuurlijk veel zin in. Maar hoe organiseert u zo iets? Your Choice Catering helpt hier graag bij. Wij garanderen u een groot assortiment met een perfecte dienstverlening. Voor ieder evenement een geschikt buffet. Wij leveren graag het eten, de drankjes, de juiste materialen en het entertainment. Your Choice Catering zorgt voor een geslaagd evenement vanaf het eerste contact met de klant tot en met de vuile vaat. Een feestje waar alles geregeld wordt voor u. Zegt u het maar, wij regelen het wel!

Persoonlijk, met zorg en aandacht

De bovenstaande kernwaarden van Your Choice Catering vinden we erg belangrijk. Er wordt daarom erg goed gefocust op deze kernwaarden. Uit de recensies die geschreven zijn, blijkt dat we het erg goed doen. Hier zijn wij erg trots op! Elk evenement of feest zet Your Choice Catering zich honderd procent in om het perfect te laten verlopen. Het moet een aangename en succesvolle gebeurtenis worden. Alle benodigdheden voor een feestje, wij hebben het voor u in huis. Vergeleken met andere cateringbedrijven onderscheiden wij ons op zorgvuldigheid en maatwerk. U hoeft dan geen stress te hebben of alles wel goed geregeld is. Het wordt namelijk op maat voor u bedacht en vervolgens zorgvuldig geleverd. Onze experts garanderen dit voor u. Wij vinden het erg belangrijk om onze afspraken keer op keer na te komen. Dit is leidend voor ons. Wat we van te voren afspreken, komen we na. Niet meer dan logisch toch?

Korte lijnen en transparantie

Your Choice Catering is transparant in de communicatie en houdt korte lijnen aan. Dit gebeurt niet alleen in de manier van werken, maar ziet u ook terug in de tarieven. Van te voren wordt er een tarief bepaald voor het evenement of feest. U wordt door ons niet geconfronteerd met onverwachte hoge facturen. Van te voren weet u wat u moet gaan betalen. Your Choice Catering komt altijd zijn afspraken en beloftes na. Er worden geen uitzonderingen gemaakt. Als u kiest voor Your Choice Catering Utrecht kunt u gegarandeerd eerlijk en vertrouwd maatwerk verwachten. Van te voren denken wij creatief mee met het evenement. Vervolgens wordt op het evenement zelf alles strak voor u geregeld. Wilt u nog meer weten over Your Choice Catering. Neem dan vandaag nog contact met ons op voor vrijblijvend en persoonlijk advies.

Bedrijfscatering Utrecht – zorgt voor een gezondere leefstijl

In de bedrijfscatering willen we er graag voor zorgen dat er gezond gegeten wordt. Aan uw medewerkers dragen wij – samen met u – bij aan een gezondere levensstijl. Dit doen we door te variëren met het aanbod. Bijvoorbeeld van een stuk brood in de middag, tot en met een buffet waar iedereen een maaltijd kan krijgen die lekker warm is. Het maakt niet uit hoe groot uw bedrijf is. 50 of 500 mensen is dan ook niet belangrijk. Voor beide aantallen levert Your Choice Catering de perfecte dienstverlening. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Contact opnemen?

Lijkt het u nou erg interessant om een zakelijke bedrijfsborrel, feest of een jubileum met uw bedrijf te organiseren? Twijfel dan geen moment om contact met ons op te nemen. Wij nemen alle tijd voor u om de mogelijkheden of vragen door te spreken. Misschien spreken we elkaar snel!

Met culinaire groet,

Eric de Josselin de Jong