Your Choice Catering logo

Your Choice Catering Houten

Your Choice Catering

Bedrijfscatering Houten. Niet alleen voor feesten en partijen kunt u aankloppen bij Your Choice Catering, maar ook voor alle vormen van bedrijfscatering.

Your Choice Catering is de partner bij uitstek voor uw catering wat betreft variërende buffetten, walking dinners, private dinners, recepties, bedrijfscatering & drankarrangementen.

  • 100% ambachtelijk vlees, vis en verse ingrediënten.
  • Scherpe All-in prijzen!
Offerte aanvragen

Your Choice Catering Houten • Kaagschip 72 • 3991 CS Houten • 030-2374052

Cateraar Houten

Heeft u binnenkort iets te vieren? Het is alleen erg veel gedoe om dit te organiseren. Your Choice Catering wil u hier graag bij helpen. Wij garanderen service op maat met een groot assortiment. Voor elk feest is er een buffet beschikbaar. Wij leveren graag het eten, de drankjes, de juiste materialen en het entertainment. Vanaf het eerste contactmoment tot en met het wassen van de vaat, zorgen we voor een geslaagd evenement. Zegt u het maar, wij regelen het wel!

Voor elk budget toegankelijk

Elk feest of evenement is weer anders. Of u nu veel of weinig te besteden heeft, onze veelzijdigheid en ervaring zorgt voor een creatieve oplossing die past binnen uw budget. We bespreken dit van te voren graag met u, zodat we het perfecte feest kunnen organiseren. Met elke doelgroep wordt rekening gehouden. Daarnaast zijn al evenementen die wij leveren zijn All-in. Dit betekent dat het inclusief BTW, serviesgoed, bestek en schoonmaakkosten is. U weet van te voren precies wat u krijgt, zodat u achteraf nooit voor extra verassingen komt te staan. Dat wil toch niemand een rekening die hoger uit valt?

Verse producten

De catering wordt alleen verzorgd met verse producten en ingrediënten. Wilt u alleen biologische producten bij uw feest? Your Choice Catering regelt dit voor u. Als u het van te voren aangeeft, is het mogelijk om volledig met streekproducten te werken. Alle gerechten worden op een perfecte manier geserveerd zodat uw feest een groot succes wordt.

Persoonlijk, met zorg en aandacht

De catering wordt persoonlijk, met zorg en aandacht geleverd. Bij elke klus zet Your Choice Catering zich altijd voor de honderd procent in. We willen de catering perfect laten verlopen. Wij onderscheiden ons van andere concurrenten door maatwerk en zorgvuldigheid. Het wordt allemaal tot in de puntjes geregeld voor u. Uiteraard vinden wij het belangrijk om onze afspraken keer op keer na te komen. Wat wij van te voren afspreken met u, komen we na. Niet meer dan logisch toch?

Bedrijfscateraar Houten – gezondere levensstijl

Your Choice Catering Houten organiseert nog veel meer dan alleen feesten. We regelen onder andere bedrijfscatering voor bedrijven. Eén van onze principes dat we streven naar een gezondere leefstijl onder de werknemers. De laatste jaren hebben we gemerkt dat steeds meer mensen ongezond eten tijdens een catering. Door een gevarieerd & gezond aanbod aan te bieden, streven we naar een gezondere levensstijl waar nog steeds net zoveel genoten wordt van het heerlijke eten en drinken.

Ons personeel beschikt over veel ervaring. Daardoor kunnen wij u op een creatieve manier voorzien van uw behoeftes. Met verse ingrediënten, een prettige ambiance en gezonde producten zorgen we dat uw personeel geniet van de lunch. Ze komen lekker tot rust. Een goed verzorgde maaltijd verhoogt immers de medewerkerstevredenheid. Dit zorgt op zijn beurt weer voor een hogere productiviteit. Het maakt niet uit hoeveel personeel u heeft. Wij regelen een catering op maat voor u. Your Choice Catering Houten denkt graag met u mee!

Catering op maat?

Op zoek naar een catering die perfect bij uw bedrijf, feest, evenement en budget past of heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem dan snel contact op. Wij nemen alle tijd voor u zonder dat u ergens toe verplicht wordt. Hopelijk spreken we elkaar snel.

Met culinaire groet,

Eric de Josselin de Jong