Your Choice Catering logo

Your Choice Catering Rijswijk

Your Choice Catering

Een cateraar in Rijswijk nodig voor uw receptie? Your Choice Catering Rijswijk is wat u zoekt! Bekijk onze mogelijkheden en regel uw receptie snel online!

Your Choice Catering is de partner bij uitstek voor uw catering wat betreft variërende buffetten, walking dinners, private dinners, recepties, bedrijfscatering & drankarrangementen.

  • 100% ambachtelijk vlees, vis en verse ingrediënten.
  • Scherpe All-in prijzen!
Offerte aanvragen

Your Choice Catering Rijswijk • Veraartlaan 92 • 2288 GM Rijswijk • 070-2096023

Catering Rijswijk

De catering zelf regelen kost erg veel tijd en moeite. Your Choice Catering wil u hier graag bij helpen. Door ons ruime assortiment kunnen wij de perfecte catering garanderen voor u. In het ruime assortiment zitten onder andere receptie catering en bedrijfscatering. Wij zijn een landelijke cateringketen en zijn gevestigd in Zoetermeer, daarom zijn we veel actief in Rijswijk. Your Choice Catering Rijswijk maakt ook van uw feest een meer dan geslaagd evenement. We zijn geen party-verhuur organisatie maar een party- en event cateringbedrijf. Of u nou alleen catering wilt met bijpassende statafels of catering met een complete bar, Your Choice Catering regelt dit voor u. Door van te voren goed afspraken te maken, streven we naar de perfecte catering.

Bedrijfscatering

Door het ruime aanbod zijn wij erg flexibel in onze catering. Of u nu wilt dat wij het hele restaurant overnemen of alleen wilt dat wij een dagelijkse lunch of diner verzorgen, Your Choice Catering helpt u hier graag bij! De catering voor uw bedrijf is zo geregeld. Heeft u nou 50 of 1000 man personeel, dat maakt niks uit voor ons. Wij beschikken over veel ervaring en specialistische kennis. Ook zorgen wij altijd dat onze catering bijdraagt aan de gezonde levensstijl van uw werknemers. Dit doen we door gevarieerde en gezonde producten aan te bieden. Daarnaast hechten wij veel waarde aan duurzaamheid. Het weggooien van producten is niet meer van deze tijd. Tenslotte luisteren wij natuurlijk ook altijd naar uw wensen. Zo bieden we catering aan op maat.

Verse producten

Het leveren van verse producten is essentieel voor ons. Onze koks werken dan ook alleen met de beste en meest verse producten. Daarnaast is er de laatste jaren hebben steeds meer behoefte aan ingrediënten vanuit de streek. Een heel goed initiatief, vandaar dat wij dit onlangs aan ons assortiment hebben toegevoegd. Eventueel is het mogelijk om biologische gerechten te krijgen.

Toegankelijk voor elk budget

Geeft u een klein feest? Ook dan helpen we u graag verder Your Choice Catering probeert voor elke doelgroep een toegankelijke prijs te realiseren. Door onze veelzijdigheid en ervaring zorgen we voor een creatieve oplossing die past binnen het budget. Van te voren worden de kosten besproken, zodat u achteraf nooit voor extra verrassingen komt te staan. Niemand zit namelijk op een rekening te wachten die hoger uit valt. Dat snappen wij! Daarnaast is alle catering die wij leveren ALL-in. Dit bevat serviesgoed, bestek en schoonmaakkosten. Alle kosten zijn inclusief BTW.

Contact

Bent u op zoek naar catering op maat? Wij denken graag met u mee en bespreken graag de mogelijkheden. Neem telefonisch contact op met 070-2096023. Wij nemen alle tijd voor u zonder dat u ergens aan vast zit. Wij kijken er naar uit om met u samen te werken.

Met culinaire groet,

Eric de Josselin de Jong