Private Dinner
Onze koks bereiden uw Private dinner met passie.
Helemaal ‘in’ is het inhuren van een professionele privé-kok, die bij u thuis (of op de zaak) de heerlijkste gerechten aan tafel serveert.
Zo kunt u optimaal en zonder zorgen van uw diner en uw gasten genieten.
Onze koks bereiden met passie een prachtig diner voor u en uw gezelschap, vanaf 3 tot wel 8 gangen. Hiervoor hebben we koks geselecteerd die niet alleen goed kunnen koken, maar die ook op een leuke manier en met veel passie kunnen vertellen over de gerechten en de wijnen. Zo ontstaat er een leuke interactie tussen u, uw gasten en uw kok.
Voor de wijnliefhebber hebben wij een zeer uitgebreide wijnkaart om de diverse gerechten te completeren. Zo hebben we bijna altijd de wijn op voorraad die voldoet aan uw smaak en wensen. En wilt u liever uw eigen speciale wijn bij deze gelegenheid schenken, dan is dat uiteraard geen probleem. We rekenen hiervoor vanzelfsprekend geen kurkengeld.
Vanaf € 40,00 per persoon heeft u al een private diner.
Al onze diners kunnen geleverd worden vanaf 25 personen óf vanaf €. 1000,00
Altijd inclusief borden, bestek, servetten, buffettafel en stretch design tafelrok.
Private diner
Vanaf € 40,00
- Amuse + 3-gangen € 40,00 p.p.
- Amuse + 4-gangen € 47,50 p.p.
- Amuse + 5-gangen € 55,00 p.p.
- Amuse + 6-gangen € 62,50 p.p.
- Amuse + 7-gangen € 70,00 p.p.
- Amuse + 8-gangen € 77,50 p.p.
Bij meerdere gangen wordt de hoeveelheid dusdanig aangepast dat het een uitgebalanceerd menu vormt.
Eventuele wensen kunnen uiteraard besproken worden.
Wijnarrangement in overleg.
Voorgerechten
Vanaf € 40,00 p.p.
- Verrassings proeverijtje van 3 voorgerechten
- Coquilles met een saus van lichte mosterd of truffelmayonaise
- Oesters Fine Cru met citroen en verse peper
- Tartaartje van zalm en mierikswortel
- Salade van kreeft met citroen boter
- Kreeftenbisque met grote gamba gegarneerd
- Runder Carpaccio met pijnboompitten, tête de moine kaas en zongedroogde tomaten
- Lamsrack in rozemarijn en olijfolie gebakken
- Lauwwarme salade met ossenhaas en wilde bospaddestoelen in portsaus
- Krokant gebakken zwezerik met portsaus
- Proeverij van gazpacho, thaise curry- en briesoep
- Gegrild geitenkaasje met honing en tijm
Hoofdgerechten
Vanaf € 40,00 p.p.
- Gebakken zeewolf op een bedje van linguini van courgette met thaise tomatensaus geserveerd
- Zeeduivel met cognac geflambeerd en geserveerd met eendeleversaus
- 3 Grote garnalen in oosterse marinade en met zeekraal geserveerd
- Vers gekookte Kreeft met zeekraal en citroenboter (vanaf 6-gangen)
- Lamsrack met mediterrane groenten en truffelpuree
- Ossenhaas met oesterzwammen en rode portsaus
Nagerechten
Vanaf € 40,00 p.p.
- Profiterol- slagroomsoezentaart met chocoladeglazuur overgoten
- Diverse Hollandse- en Franse Kazen
- Crêpes Suzette in Grand Marnier geflambeerd
- Pecan Pie
- Chocolade fondue met vruchten