Your Choice Catering logo

Your Choice Catering Zoetermeer

Your Choice Catering

Full-service catering in Zoetermeer. Your Choice Catering heeft een uitgebreid dienstenpakket. Niet alleen voor feesten en partijen kunt u aankloppen, maar ook voor alle vormen van bedrijfscatering en buffetten

Your Choice Catering is de partner bij uitstek voor uw catering wat betreft variërende buffettenwalking dinnersprivate dinnersreceptiesbedrijfscatering & drankarrangementen.

  • 100% ambachtelijk vlees, vis en verse ingrediënten.
  • Scherpe All-in prijzen!
  • Lokale producten

Offerte aanvragen

Your Choice Catering Zoetermeer • Industrieweg 109 • 2712 LC Zoetermeer • 079-7440241

Catering Zoetermeer

Sinds kort is Your Choice Catering gevestigd in Zoetermeer. Door de uitstekende kwaliteit van onze producten, excellente service, onze flexibiliteit en creativiteit zijn we uitgegroeid tot een landelijk catering bedrijf. We werken onder andere veel in Amsterdam, Utrecht, Houten, Zeist, Leiden en Den Haag. Voor iedereen leveren wij full-service catering op maat. Een paar jaar geleden hadden we zelfs een evenement voor de Britse Koningin met ruim 500 prominente gasten. Bij ons is niets te gek! De mogelijkheden voor catering in Zoetermeer zijn onder andere: bedrijfscatering, private diner, buffetten, barbecues, huwelijk en events.

Bedrijfscatering

Bedrijfscatering komt vaak voor bij bedrijven. Wij kunnen uw bedrijfsrestaurant volledig overnemen, een dagelijks verzorgde lunch bereiden of een heerlijk overwerk buffet. Wij staan helemaal voor u klaar en willen met alle liefde uw zakelijke buffetten regelen. Met verse en gezonde producten laten we uw personeel volkomen genieten en tot rust komen. Een goede maaltijd verhoogt de medewerkerstevredenheid en daarmee ook de productiviteit.

Private dinner

Helemaal ‘in’ is het inhuren van een professionele privé-kok, die bij u thuis (of op de zaak) de heerlijkste gerechten aan tafel serveert. Hierdoor hoeft u als gastheer helemaal geen zorgen meer te hebben. Alles wordt voor u geregeld. Onze koks kunnen met passie vertellen over de gerechten en de wijnen. Daardoor zal er een leuke interactie ontstaan tussen de koks en de gasten. Wij houden van veel interactie en gezelligheid. Vanaf € 40,00 per persoon heeft u al een private dinner bij u met een eigen privé-kok. Wie wilt dat nou niet?

Buffetten

Alles kan, alles mag bij Your Choice Catering. Wij bieden verschillende soorten buffetten aan in ons assortiment. Lijkt het nou erg leuk om van verschillende culturen een buffet te krijgen? Dan zijn Flavours of the World en Wereld Buffetten echt iets voor u. Wilt u totaal iets anders, dan is het altijd mogelijk om zelf uw buffet samen te stellen. Is uw interesse gewekt? Bekijk dan hier eens de mogelijkheden.

Contact opnemen

Nieuwsgierig geworden naar de culinaire mogelijkheden die wij te bieden hebben? Twijfel dan geen moment om contact met ons op te nemen. We nemen graag alle tijd voor u om uw vragen en alle mogelijkheden door te spreken. Hopelijk spreken we elkaar snel!

Met culinaire groet,

Eric de Josselin de Jong