Zelf een buffet samenstellen
Completely Your Choice – Stel uw eigen menu samen
Stel uw eigen buffet samen uit de onderstaande gerechten. Verstandig is uit te gaan van plusminus 7 gerechten met garneringen waaronder een combinatie van vlees, vis en vegetarisch. Vervolgens kunt u ons mailen of bellen voor een prijsopgave.
Vanaf € 15,00 per persoon heeft u al een heerlijk buffet. Voor groepen vanaf 200 pers. mooie korting.
Al onze buffetten kunnen geleverd worden vanaf 50 personen óf
vanaf €1000,00
Altijd inclusief borden, bestek, servetten, buffettafel en stretch design tafelrok.
Budget Buffet
€ 15,00 – € 17,50 per persoon
- Kartoffel Salade evt. met garnering
- Huzaren Salade evt. met garnering
- Waldorf Salade evt. met garnering
- Rundvlees Salade evt. met garnering
- Zalm Salade evt. met garnering
- Tonijn Salade evt met garnering
- Noorse Garnalen Salade evt. met garnering
- Rauwkost plateau met uien dipsaus
- Toscaanse Sla met pijnboompitten, mozzarella, chorizo
- Griekse Pasta Salade met paprika, feta en olijven
- Italiaanse Tomaten Salade met basilicum, feta
- Meloen met Ardennerham
- Kaasplateau met Hollandse- en Franse kazen
- Paté Plateau met 3 soorten paté
- Haring Plateau met uitjes
- Tapenade van olijven
- Gemarineerde Champignons
Warme gerechten
- Warme Beenham
- Gemarineerde Kipvleugeltjes
- Varkenssaté met pindasaus
- Gehaktballetjes in thaise tomatensaus
- Warme penne pasta met pesto mayonaise en gerookte zalm
- Pommes Gratin
- Warme Broccoli Quiche
Party Buffet
€ 17,50 – € 25,00 per persoon
- Hollandse Garnalen Salade met garnering
- Oesters Fine Cru
- Gepocheerde Zalm in zijn geheel opgediend met gerookte zalm, gerookte paling en forel
- Terrine van diverse vissoorten
- Eendelevermousse
- Patrijs-, parelhoen- en reepaté
- Plateau met diverse Spaanse– en Italiaanse worstsoorten
- Gemengde Sla met rucola en dressing van truffelolie
- Diverse Franse– Hollandse kazen
- Tapenade van zongedroogde tomaten
Warm
- Warme Beenham in cognac en bruine suiker
- Marokkaans gekruide kipfilet
- Gebraden Lamsbout met mint
- Tilapia op Indonesische wijze bereid met sereh en limoenblaadjes
- Paëlla
- Zeewolf in thaise tomatensaus
- Warme Garnalenspiesjes
- Wilde rijst en gebakken oesterzwammen
Fijnproevers Buffet
Vanaf € 25,00 p.p. — prijs op aanvraag
- Kreeftenbisque
- Gekookte Kreeft plateau geserveerd met langoustines en rivierkreeftjes
- Gebakken Zeeduivel in een witte wijn/ kerrie saus
- Black Tiger Garnalen in knoflook gebakken (ter plekke bereid)
- Gebakken Tonijnbiefstuk (ter plekke bereid)
- Coquilles met een lichte mosterd saus (ter plekke bereid)
- Gebakken Eendelever in portsaus (ter plekke bereid)
- Gebakken Ossenhaas met portsaus (ter plekke bereid)
- Plateau met huisgemaakte Eendeleverpaté
- Gebakken Lamsracks in rozemarijn en knoflook(ter plekke bereid)
- Runder Carpaccio met tête de moine kaas en pijnboompitten
- Gebakken geitenkaasje met honing en tijm
- Verrassingsbordje met 3 gerechtjes